Renumitul editorialist, analist politic si scriitor Ion Cristoiu isi lanseaza astazi, ora 12:00, la standul Editurii Historia din cadrul Pavilionului Romexpo, cel de-al doilea volum al cartii "Lumea vazuta de un roman rupt in fund. In vesta, printre
Renumitul editorialist, analist politic si scriitor Ion Cristoiu isi lanseaza astazi, ora 12:00, la standul Editurii Historia din cadrul Pavilionului Romexpo, cel de-al doilea volum al cartii "Lumea vazuta de un roman rupt in fund. In vesta, printre fracuri".

Este o carte de proza satirica ce cuprinde insemnari despre o lume la care nu oricine are acces: a intalnirilor oficiale, cocteilurilor si receptiilor, a sindrofiilor la nivel inalt.

Volumul cuprinde amanunte despre intamplari traite de Ion Cristoiu in Biroul Oval, Kremlin, Palatul Elysee, Pentagon, Consiliul de Securitate, Consiliul European. Pentru inedita inspiratie de a trece dincolo de poleiala data la televizor intalnirilor la nivel inalt adunand aceste intamplari intr-o carte cu sanse mari de a fi tradusa si in strainatate, Jurnalul National il declara pe Ion Cristoiu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.