Un bodyguard pazeste cu indarjire o janta incrustata cu diamante, accesoriu prezentat la cel mai impresionant si exclusivist targ de lux care se desfasoara in aceste zile la Moscova, Rusia. Evenimentul, intitulat "Moscow Millionaire Fair 2007", gazdu
Un bodyguard pazeste cu indarjire o janta incrustata cu diamante, accesoriu prezentat la cel mai impresionant si exclusivist targ de lux care se desfasoara in aceste zile la Moscova, Rusia. Evenimentul, intitulat "Moscow Millionaire Fair 2007", gazduieste cele mai renumite marci internationale din industria produselor de lux.       China - "Strainul rosu", furori pe internet Un american care intoneaza vechi imnuri din epoca lui Mao si care s-a intitulat "strainul rosu" s-a transformat in ultimul fenomen internet din China, iar internautii se intreaba daca este un veritabil admirator al comunismului sau doar il parodiaza. Strainul rosu, un american din New York, a postat patru inregistrari cu cantece din epoca revolutiei culturale pe portalul chinezesc Youku, iar acestea au fost consultate de peste 200.000 de persoane si au primit un numar impresionant de 3.500 de comentarii.       Serpi din plastic ca sperietori Locuitorii unui oras din New South Wales au decis sa recurga la serpi din plastic pentru a incerca sa alunge pasarile prea zgomotoase. Orasul Tamworth se confrunta de cativa ani cu o invazie de sturzi, care murdaresc strazile si fac mult zgomot. Primaria a incercat deja sa-i alunge instaland tunuri cu apa, stroboscoape si megafoane. S-a incercat chiar capturarea lor in cuiburi, insa fara rezultat. Ultima idee a fost plasarea unor serpi din plastic in copaci. Consiliul municipal spera ca pasarile se vor speria si vor pleca, insa naturalistii au declarat ca acestea sunt mult mai inteligente decat cred oamenii si isi vor da seama ca acesti serpi nu se misca.     Concurs - Fanii Harry Potter pot juca in film Unul dintre milioanele de fani Harry Potter va avea un cadou unic de Craciun: un rol de figurant in cel de-al saselea episod din seria Harry Potter, propus in cadrul unui joc organizat pe MSN, a anuntat portalul internet. Incepand de azi, intrebari in legatura cu aceasta serie imaginata de britanica J.K. Rowling vor fi puse in fiecare saptamana pana la 20 decembrie pe site-ul portalului (http://harrypotter.uk.msn.com). Invingatorul concursului va obtine un rol de figurant in "Harry Potter and The Half-Blood Prince", in prezent in curs de turnare. Lansarea sa este prevazuta in noiembrie 2008.       Record - Pepene galben de peste patru kg Agricultorii indonezieni au reusit sa obtina un pepene galben de peste 4 kilograme, dimensiuni record pentru acest fruct, conform directorului organismului care omologheaza recorduri in Indonezia, Paulus Pangka.  Fructul care cantareste nu mai putin de 4,26 kilograme a fost inclus in cadrul Muzeului recordurilor din Indonezia. Pepenele galben urias poate fi achizitionat la pretul de 8 milioane de rupii, adica aproximativ 850 de dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.