Unul dintre milioanele de fani ai lui Harry Potter va primi de Craciun un cadou unic, un rol de figurant in cea de-a sasea serie a francizei, "Harry Potter si Printul Semipur", propus in cadrul unui concurs organizat pe MSN, informeaza AFP. CONCU
Unul dintre milioanele de fani ai lui Harry Potter va primi de Craciun un cadou unic, un rol de figurant in cea de-a sasea serie a francizei, "Harry Potter si Printul Semipur", propus in cadrul unui concurs organizat pe MSN, informeaza AFP. CONCURS. Incepand de vineri, saptamanal, pana pe 20 decembrie, pe portalul de internet MSN (http://harrypotter.uk.msn.com) vor fi puse intrebari despre franciza creata de scriitoarea britanica J.K. Rowling. Castigatorul concursului va primi drept cadou un rol de figurant in filmul "Harry Potter si Printul Semipur", a sasea parte a seriei, care se afla in curs de filmare. Lansarea filmului a fost prevazuta pentru noiembrie 2008. "Acest lucru va permite cuiva sa-si realizeze un vis de Craciun", a explicat un responsabil al portalului MSN, Mike Lok. "Este inutil sa spunem ca ne asteptam la o competitie apriga", a adaugat acesta. Primele cinci adaptari pentru marele ecran ale aventurilor tanarului vrajitor au batut toate recordurile de box office mondial, obtinand incasari totale superioare celor 21 de filme "James Bond" sau celor sase episoade ale seriei "Razboiul stelelor".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.