Sursa citata noteaza ca Mutu, care are in acest moment un salariu anual de 1,5 milioane de euro, ar urma sa primeasca si o marire salariala. "Decizia in cazul lui Mutu ii apartine directorului sportiv Pantaleo Corvino, omul care l-a adus de la Juvent
Sursa citata noteaza ca Mutu, care are in acest moment un salariu anual de 1,5 milioane de euro, ar urma sa primeasca si o marire salariala. "Decizia in cazul lui Mutu ii apartine directorului sportiv Pantaleo Corvino, omul care l-a adus de la Juventus Torino pentru doar 7,5 milioane de euro. A fost o mare afacere, deoarece romanul a marcat, a dat pase de gol una dupa alta si a devenit cel mai bun jucator din Serie A. Si asta a fost in sezonul trecut. In acest an, dupa <<era>> Toni, Mutu a devenit cel mai bun marcator al Fiorentinei, reusind sase goluri in campionat si doua in Cupa UEFA", a scris "Fiorentina.it". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.