Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven, marturiseste ca impresarul formatiei, Radu Groza, a agresat-o fizic in vara acestui an, in timpul unei crize de gelozie. Cåntareata detine inregistrari in urma carora reiese ca Groza nu numai ca recunoas
Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven, marturiseste ca impresarul formatiei, Radu Groza, a agresat-o fizic in vara acestui an, in timpul unei crize de gelozie. Cåntareata detine inregistrari in urma carora reiese ca Groza nu numai ca recunoaste ca a fost violent, ci chiar spune ca regreta foarte mult ce a facut. Mai mult, Adina ne-a povestit ca Radu Groza a hartuit-o sexual si a amenintat-o timp de doi ani. In convorbirea inregistrata, impresarul lasa de inteles Adinei ca trupa Heaven nu a mai lansat pe piata nici un proiect nou pentru ca ea a refuzat sa se culce cu el.

Adina ne-a spus ca cel mai grav incident care a avut loc intre ea si Radu Groza s-a intamplat din pricina unei crize de gelozie a impresarului. Cantareata spune ca vara aceasta, pe 15 iunie, Groza ar fi gasit un mesaj pe telefonul mobil al blondei primit de la fostul ei sot, motiv pentru care a fost cuprins de furie. “Imi lasasem telefonul in camera unde ne-am schimbat pentru concert, iar el a citit mesajul. S-a enervat foarte tare, a ineput sa tipe si m-a lovit foarte rau. Are 100 de kilograme, iar eu am 40 si ceva. Va dati seama, cand primesti un pumn pe neasteptate de la un barbat si cazi cu capul de pereti, nu e o situatie tocmai frumoasa. Apoi, nici macar n-a catadicsit sa intinda o mana sa ma ridice de pe jos! Am plecat de acolo direct la spital, a venit cu mine, pentru ca ma durea capul foarte tare, ma simteam rau si cred se speriase”. In urma acestui incident, Adina spune ca medicii i-au pus diagnosticul de traumatism cranio-cerebral. “Certificatul de la Institutul de Medicina Legala se afla la procuratura, dar o sa intru in posesia lui si o sa-l fac public”, a mai spus Adina.

“De la intamplarea din luna iunie, nu m-a mai agresat fizic, ci doar verbal. Cu o singura exceptie”. Exceptia ne-a povesti-t-o Roxy, sora Adinei si membra a trupei Heaven: “La ultimul concert la care am fost impreuna, ne-a pus viata in pericol: conducand, a aruncat in capul Adinei cu borseta, dintr-un motiv stupid, nu-mi mai amintesc exact de ce. Oricum, de fiecare data inainte de spectacole ne certa, urla la noi, iar apoi ne spunea 'fetelor, sa fiti tari!>>”. Cele trei fete sunt de parere ca, in conditiile date, de stres continuu, si-au facut treaba cat au putut de bine, iar publicul lor nu a avut de suferit. De asemenea, Adina ne-a declarat ca a evitat sa-si faca prieteni din breasla artistilor, de teama ca toate aceste nereguli dintre impresar si trupa sa nu ajunga in presa.

'Imi facea avansuri in fiecare zi>>
Presa mondena a speculat mereu ca intre Radu Groza si Adina ar exista ceva mai mult decat o relatie profesionala. Barfele s-au nascut pe marginea comportamentului lui Groza, despre care Adina spune ca nu mai contenea cu avansurile. “Imi facea avansuri in permanenta, in fiecare zi. Ani de zile ne-a amenintat ca o da pe sora mea afara din trupa, o certa pe Roxana, cu mine se purta asa cum se purta... Imi spunea ca se omoara daca nu vreau sa fiu cu el. Practic, ma hartuia”.

Adina a mai marturisit ca Radu Groza a mai speriat-o o data, atunci cand a aflat ca fetele vor sa renunte la contractul cu el. “Cand ne-am dus la birou si i-am spus ca noi vrem sa ne vedem de viata noastra si sa reziliem contractul, a facut o criza de isterie. A iesit din birou si a spart toate tablourile cu Heaven de pe pereti. Sigur ca ne-am speriat si am plecat de acolo cat am putut de repede”.

Adina se temea sa ramåna singura cu impresarul
Lidera trupei Heaven spune ca evita, pe cat posibil, sa ramana singura in compania lui Groza. “Noi nu am stat niciodata in aceeasi camera de hotel. Eu mereu dormeam cu Roxana in camera, pentru ca asta era singura mea scapare, cand plecam la concerte, ca sa nu intre peste mine in camera. Astfel, nu putea sa-mi vorbeasca urat. Cand plecam in tara, era o perioada de liniste, pentru ca stiam ca nu are curaj sa faca asta de fata cu fetele. Preferam sa stau cu el de vorba la telefon, ore intregi, s-a intamplat sa si adoarma pe fir. Dar acceptam, ca sa nu ma trezesc cu el peste mine in casa. A fost o teroare care a durat ani de zile si trebuia sa se termine!” Adina ne-a mai povestit despre o alta iesire violenta a lui Radu Groza, motivul fiind, iarasi, gelozia acestuia. “In privinta caracterului sau violent, sunt martori si vecinii mei, care l-au auzit, la 3-4 dimineata cum batea cu pumnul in usa mea, doar ca sa vada daca nu cumva e cineva la mine. Eu nu aveam voie nici macar sa ies cu vreo prietena de-a mea, pentru ca si pe ea o facea albie de porci. Era ca la puscarie”.

'Daca n-ai dat si tu ceva mai mult...!>>
Una din nemultumirile fetelor era aceea ca, de ceva vreme, Radu Groza nu s-a mai ocupat sa le lanseze pe piata nici un produs nou. Motivul, spune Adina, este acela ca fata a refuzat sa se culce cu el.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.