Intåmplator sau nu, in plin scandal legat de romånii din Peninula, ministrul italian al culturii, Francesco Rutelli, a anuntat ca a fost descoperita grota in care lupoaica
i-a alaptat pe gemenii Romulus si Remus. “Descoperire
Intåmplator sau nu, in plin scandal legat de romånii din Peninula, ministrul italian al culturii, Francesco Rutelli, a anuntat ca a fost descoperita grota in care lupoaica
i-a alaptat pe gemenii Romulus si Remus. “Descoperirea secolului”, au titrat publicatiile italiene. Primarul Romei, Walter Veltroni, care l-a facut “celebru” pe celalalt Romulus - Mailat, s-a grabit sa-si lege imaginea si de aceasta descoperire facuta in “parohia sa”.

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, ieri, la Bacau, ca autoritatile centrale din Romania nu au nicio vina pentru situatia infractionalitatii romanilor din Italia si a adaugat ca vinovate se fac autoritatile locale din orasele respective. “Pe teritoriul italian nu pot actiona autoritatile romane pentru mentinerea ordinii publice. Nu avem nicio responsabilitate pentru cresterea infractionalitatii in Italia”, a spus Tariceanu, citat de NewsIn. Pentru a exemplifica, Tariceanu a aratat ca in unele orase unde autoritatile au actionat ferm nu exista probleme, iar in altele, acolo unde “atitudinea autoritatil or a fost una de complezenta, nu le-a pasat” au existat unele dificultati. “ De ce nu s-a intamplat acest lucru in Spania sau in Germania?”, s-a intrebat retoric premierul.

Expulzari fara expulzati


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.