Cornel Dinu sustine ca echipa din Ghencea s-a calificat cu sansa de doua ori in Liga Campionilor.

Derby-ul Steaua-Dinamo este precedat, ca de obicei, de declaratii razboinice intre cele doua grupari. Administratorul-delegat al echipei din Stefan cel Mare, Cornel Dinu, a declarat pentru Sport.ro ca rivalii din Ghencea au ajuns cu noroc de doua ori in Liga Campionilor. „Este un diagnostic infailibil. Ca orice diagnostic, poate fi contestat. Cele doua calificari ale Stelei, cum ar spune impatimitii dinamovisti, sint doar beneficiul in timp al unor sanse nemaipomenite. Exista o doza destul de mare de sansa in ceea ce priveste reusita Stelei. Cu Standard Liege si cu BATE Borisov, Steaua a avut noroc de sansa", a comentat malitios cel supranumit Procuroru’.

Dinu a atacat si politica de transferuri de la Dinamo, Cristi Borcea confirmindu-i spusele citeva ore mai tirziu. „La Dinamo, chiar daca sint mai multe persoane care apar cu declaratii in presa, deciziile sint luate de conducerea executiva. Transferurile care s-au facut pina in aceasta vara la Dinamo au fost transferuri la care am avut rezerve in proportie de 70-80%", a spus Dinu, precizind ca nu se implica in nici un fel in problemele antrenorului Walter Zenga.

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, i-a dat indirect dreptate lui Cornel Dinu in privinta amestecului conducerii in alcatuirea lotului de jucatori. „La meciul cu Steaua nu le trebuie nici o prima speciala fotbalistilor. E un derby pe care trebuie neaparat sa-l cistigam! Daca nu vor cistiga meciul asta, vor avea probleme si cu banii, si cu viitorul lor la Dinamo. Da, este o amenintare!", a declarat Borcea. Partida Steaua-Dinamo, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, este programata simbata, cu incepere de la ora 20.30.