Printesa inimilor, decedata in noaptea de 30 spre 31 august 1997, ar fi avut cinci amanti, potrivit audierilor publice ale anchetei judiciare britanice, relateaza Daily Mail.

Printre acestia s-au numarat fostul jucator de rugby Will Carling si bodyguardul Barry Mannakee. Lista a fost citita in cadrul audierilor anchetei judiciare britanice, in conditiile in care Michael Gibbins, fostul ei secretar personal, era chestionat in legatura cu "dezaprobarea" familiei regale privind viata privata a printesei.

Ceilalti amanti ar fi fost fostul ofiter de cavalerie James Hewitt, James Gilbey, cel care a fost surprins numind-o pe Diana "Squidgy" (Pufoasa) intr-o conversatie telefonica si dealerul de arta Oliver Hoare.

Citeste si:

Doar Hewitt a recunoscut ca a avut o aventura cu printesa intre 1986 si 1990 si a strans bani frumosi din publicarea unor detalii intime. Numele au fost dezvaluite de Michael Mansfield, avocatul lui Mohamed Al Fayed, al carui fiu Dodi a decedat si el in accidentul de la Paris.

El l-a intrebat pe Gibbins daca stia ca exista "un nivel de dezaprobare a Dianei si a relatiilor pe care le-a avut in trecut". Cand secretarul privat a cerut lamuriri, avocatul a citit lista. Carling, care s-ar fi indragostit de Diana dupa ce a intalnit-o intr-o sala de sport, a sustinut mereu ca erau doar prieteni apropiati.

Nici Gilbey, un director pentru relatii publice al companiei Lotus, a carui conversatie a fost interceptata misterios si data publicitatii mai tarziu, si nici Hoare, despre care se crede ca a avut o relatie de patru ani cu printesa incepand din 1990, nu au recunoscut ca ar fi avut vreo aventura cu Diana. Bodyguardul Mannakee a murit intr-un accident de motocicleta in 1987, la un an dupa terminarea relatiei si cu zece ani inainte ca aceasta sa devina publica.