Mai multe partide si-au prezentat interesul pentru corectitudinea rezultatelor electorale, astfel incat PLD, PC si PSD au informat ca vor realiza o numaratoare paralela a voturilor. Şi PD a anuntat ca va face acelasi lucru in urma cu cateva saptaman
Mai multe partide si-au prezentat interesul pentru corectitudinea rezultatelor electorale, astfel incat PLD, PC si PSD au informat ca vor realiza o numaratoare paralela a voturilor. Şi PD a anuntat ca va face acelasi lucru in urma cu cateva saptamani. Vicepresedintele PLD, Gabriel Sandu, a spus ieri, ca liberal-democratii vor centraliza toate datele de la sectiile de votare din tara si vor realiza o numaratoare paralela a voturilor. El a precizat ca toti reprezentantii partidului in sectiile de votare vor participa la numaratoarea voturilor, incepand cu ora 21.00, cand scrutinul pentru alegerile europarlamentare va fi incheiat. In plus, liberal-democratii vor centraliza si toate copiile proceselor - verbale de la sectiile de votare, asa cum a stabilit Biroul Electoral Central.Gruparea politica condusa de Theodor Stolojan a mai precizat, totodata, ca isi propune ca la alegerile pentru Parlamentul European sa atinga un scor electoral de minimum 10%, respectiv castigarea a patru locuri de europarlamentari. Presedintele liberal-democrat, Theodor Stolojan, a declarat ca formatiunea pe care o conduce este cotata in sondajele interne ale partidului cu aproximativ 7% din optiunile electoratului.
Purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Ciuca, a anuntat, in urma cu doua zile, ca si partidul pe care il reprezinta va organiza o numaratoare in paralel "pentru a vedea daca voturile finale sunt cele reale". Şi liderii PSD au anuntat ca vor numara in paralel voturile. Acestia si-au argumentat afirmatiile sustinand ca au suspiciuni privind soft-ul care va face acest lucru oficial, dat fiind ca a fost elaborat de „o firma agreata de PD“. Democratii au respins acuzatia si spun ca si ei vor numara in paralel voturile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.