Fostului redactor-sef al cotidianului „Gandul" i s-a facut rau marti seara.

Bogdan Chirieac a lesinat in direct la Antena 3, marti seara, in timpul emisiunii „Sinteza Zilei". A fost invitat la emisiune de realizatorul Mihai Gadea pentru a dezbate subiectul deshumarii fostului ziarist Dumitru Tinu, dar si acuzele pe care fiica acestuia, Ana Maria Tinu, le-a adus conducerii ziarului „Adevarul", din care Chirieac a facut parte. In timpul emisiunii, lui Chirieac i s-a facut rau, realizatorul intrerupind emisiunea. „Am avut o indigestie. S-a bagat publicitate pe zona respectiva si colegii de acolo au chemat ambulanta. Acum ma simt bine, nu mai am nimic, astazi deja am mers la serviciu", ne-a declarat ieri Bogdan Chirieac.

Surse din cadrul Antenei 3 sustin insa ca lucrurile au stat mult mai grav. „La ora 22.35, Chirieac a pus discret mina pe Gadea si i-a spus: «Cere, te rog, publicitate». In timpul calupului publicitar, Chirieac a lesinat, a cazut de pe scaun. Cei din studio l-au prins, i-au dat palme, l-au stropit cu apa pe fata. Arata alb ca varul. Un cameraman mai in virsta i-a desfacut camasa la git si cureaua si l-a apasat pe piept. Timp de 15 minute, a lesinat de vreo cinci ori. Se trezea si lesina iarasi. Nici nu stia unde e", ne-au declarat sursele.

Potrivit acestora, Salvarea a ajuns la Antena 3 de-abia dupa 30 de minute, iar Chirieac a fost ajutat sa se deplaseze pina la masina. A fost dus la Urgenta, la Spitalul Floreasca. Ieri-dimineata, el a parasit spitalul la cerere.