Maine, la orele 15.00, Editura ZIUA va invita sa participati la un incendiar eveniment editorial, in cadrul targului de carte "Gaudeamus", de la Romexpo. Standul ZIUA (aflat pe ultimul inel al Pavilionului Central, in stanga accesului principal) va g
Maine, la orele 15.00, Editura ZIUA va invita sa participati la un incendiar eveniment editorial, in cadrul targului de carte "Gaudeamus", de la Romexpo. Standul ZIUA (aflat pe ultimul inel al Pavilionului Central, in stanga accesului principal) va gazdui lansarea celui mai recent volum al generalului Ion Mihai Pacepa: "Programat sa ucida: Lee Harvey Oswald, KGB-ul si asasinarea lui Kennedy". Evenimentul de la "Gaudeamus" are loc chiar in ziua in care se implinesc 44 de ani de la atentatul de la Dallas. Este asteptat sa vorbeasca si un invitat-surpriza: un fost angajat al serviciilor secrete ale regimului comunist, ulterior condamnat la moarte.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.