ArcelorMittal a anuntat ieri semnarea unui acord de achizitie a unei participatii de 12,6% din compania General Moly Inc., contra unei sume de circa 48 milioane euro si semnarea unei scrisori de intentie pentru preluarea pe termen lung a intregii com
ArcelorMittal a anuntat ieri semnarea unui acord de achizitie a unei participatii de 12,6% din compania General Moly Inc., contra unei sume de circa 48 milioane euro si semnarea unei scrisori de intentie pentru preluarea pe termen lung a intregii companii, anunta compania intr-un comunicat, informeaza NewsIn. General Moly este o companie americana specializata pe productia de molibden, exploatare si minerit, listata la Bursa Americana de Valori. Principalul activ al General Moly este proiectul Mt Hope, din centrul statului Nevada. Cu un alt proiect de productie de molibden, Hall-Tonopah, desfasurat tot in centrul statului Nevada, General Moly planuieste sa devina numarul unu mondial in productia de molibden, pana in anul 2015.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.