TotalSoft estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 12 milioane euro si un profit inainte de scaderea costurilor cu dobanzi, taxe, deprecieri si amortizari de 3 milioane euro, dupa ce in primele noua luni a inregistrat afaceri de 10 milione eur
TotalSoft estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 12 milioane euro si un profit inainte de scaderea costurilor cu dobanzi, taxe, deprecieri si amortizari de 3 milioane euro, dupa ce in primele noua luni a inregistrat afaceri de 10 milione euro si EBITDA de 2,2 milioane euro, a informat ieri Mediafax.
Directorul general al producatorului de solutii informatice, Dan Liviu Dragan, anticipeaza o rata a profitului EBITDA de cel putin 25%, mentionand ca 25-35% din vanzarile firmei vor fi realizate pe piata externa. Pentru 2008, compania are ca obiectiv o crestere de 50% a cifrei de afaceri, iar ponderea veniturilor generate de strainatate sa ajunga 35-40%.
"TotalSoft doreste sa devina actor principal pe piata solutiilor de afaceri din regiune, cu propriile solutii. Vrem sa avem parteneri in Romania si in alte tari care sa vanda solutiile noastre", a declarat pentru agentia Mediafax Dan Liviu Dragan. Compania este in plin proces de achizitionare a unei firme din Bulgaria, cu o cifra de afaceri de un milion de euro. "De asemenea, anul viitor dorim sa facem o achizitie majora pentru consolidarea productiei noastre", a spus Dragan. Compania TotalSoft nu are ca obiectiv deocamdata cotarea la Bursa.
"Pe termen mediu, nu ne-am gandit sa ne cotam la Bursa. Nu avem probleme cu fondurile sau investitiile", a adaugat directorul general al firmei care produce solutii de aplicatii informatice pentru companii.
TotalSoft are in prezent peste 1.000 de clienti din zona publica si privata si peste 280 de angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.