SABMiller, al doilea producator de bere din lume, a acceptat sa cumpere compania olandeza rivala Grolsch, contra sumei de 816 mil. euro, pentru a-si intari pozitia pe o piata ce se afla in continua crestere, relateaza Reuters, citat de NewsIn. SABMil
SABMiller, al doilea producator de bere din lume, a acceptat sa cumpere compania olandeza rivala Grolsch, contra sumei de 816 mil. euro, pentru a-si intari pozitia pe o piata ce se afla in continua crestere, relateaza Reuters, citat de NewsIn. SABMiller, cu sediul la Londra, producator al berilor Miller Lite, Castle si Peroni, a anuntat ieri ca ofera 48,25 euro/actiune, cu 84% mai mult decat pretul mediu al unei actiuni Grolsch in ultima luna. SABMiller a declarat ca planuieste o extindere a marcii Grolsch in Africa si America Latina, unde piata de bere premium este inca la inceput, dar si pe piete mult mai dezvoltate din Europa Centrala si de Est.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.