Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis saptamana trecuta sa retraga autorizatiile de functionare a patru firme de asigurare si a interzis temporar activitatea altui broker din domeniu, a anuntat ieri institutia citata de Mediafax. Firme
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis saptamana trecuta sa retraga autorizatiile de functionare a patru firme de asigurare si a interzis temporar activitatea altui broker din domeniu, a anuntat ieri institutia citata de Mediafax. Firmele vizate sunt: Eurom Broker de Asigurari - Broker de asigurare-reasigurare SRL, Excelsior - Broker de asigurare, Risk Star Broker de Asigurare si First Insurance Broker de Asigurare. Totodata, CSA a interzis temporar functionarea Atlassib Broker de Asigurare, pana la avizarea noilor asociati, se arata intr-un comunicat al comisiei. "Societatile pentru care s-au emis decizii de suspendare a autorizatiei de functionare au obligatia sa ia toate masurile necesare in vederea comunicarii deciziei Consiliului CSA catre toti asiguratii pentru care au intermediat polite de asigurare, precum si catre toti asiguratorii cu care acestia colaboreaza", se precizeaza in comunicat. Deciziile comisiei au fost adoptate in sedinta CSA din 13 noiembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.