Clasament Romania se afla pe pozitia a patra in lume si pe primul loc in Uniunea Europeana in functie de numarul taxelor pe care o companie trebuie sa le plateasca intr-un an, cu 96 de impozite, nivel de peste doua ori mai mare decat cel din alt
Clasament Romania se afla pe pozitia a patra in lume si pe primul loc in Uniunea Europeana in functie de numarul taxelor pe care o companie trebuie sa le plateasca intr-un an, cu 96 de impozite, nivel de peste doua ori mai mare decat cel din alte state europene, precum Polonia sau Slovacia, potrivit PwC. Romania a urcat o pozitie in clasament fata de editia din anul 2006, cand numarul taxelor identificate de autorii studiului s-a ridicat la 89. Desi in Romania a fost introdusa taxa unica de impozitare, numarul mare al celorlalte taxe percepute in aceste tari diminueaza beneficiile acestui sistem de impozitare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.