Banca Transilvania a semnat ieri cu ABN Amro Bank NV si subsidiara acesteia din Romania un contract de credit sindicalizat in valoare de 60 mil. euro pe o perioada de doi ani, pentru nevoile generale de finantare ale bancii si creditarea clientilor,
Banca Transilvania a semnat ieri cu ABN Amro Bank NV si subsidiara acesteia din Romania un contract de credit sindicalizat in valoare de 60 mil. euro pe o perioada de doi ani, pentru nevoile generale de finantare ale bancii si creditarea clientilor, au anuntat oficialii bancii. Datorita interesului deosebit al investitorilor, facilitatea a fost majorata de la 50 mil. euro, cat era initial, la 60 mil. euro. ABN Amro Bank a fost furnizorul lichiditatii, celelalte banci participante subscriind diverse cote de risc in cadrul tranzactiei. ''Desi facilitatea a fost lansata in conditii dificile de piata, aceasta a trezit un interes deosebit, atragand un consortiu divers reprezentat din banci din noua state din Europa Occidentala si de Est, Statele Unite si Orientul Mijlociu", au spus oficialii bancii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.