"Momentul adoptarii rezolutiei PE pe tema decretului de lege emis de guvernul Italiei i-a impartit in doua pe reprezentantii Romaniei din Parlamentul European.

Un grup alcatuit din PNL, PSD si PC, care au votat pentru interesele romanilor
"Momentul adoptarii rezolutiei PE pe tema decretului de lege emis de guvernul Italiei i-a impartit in doua pe reprezentantii Romaniei din Parlamentul European.

Un grup alcatuit din PNL, PSD si PC, care au votat pentru interesele romanilor in Europa, si reprezentantii PD, care au protejat doar interesele familiei politice din care fac parte.

Refuzand sa voteze rezolutia Parlamentului European, PD a votat practic impotriva muncitorilor romani din Europa", a declarat liderul PC, Dan Voiculescu, referindu-se la absenta europarlamentarilor PD de la votul rezolutiei Parlamentului European vizand libera circulatie a cetatenilor UE in statele membre. In opinia liderului PC, "absentand de la votul rezolutiei Parlamentului European, PD a dovedit nepasare fata de muncitorii romanii din Italia".

Dan Voiculescu a criticat dur si lipsa de reactie a presedintelui Traian Basescu fata de gestul reprezentantilor PD. "Oamenii girati de Traian Basescu sa ne reprezinte in Europa au aratat dispret fata de romani, iar presedintele tace complice. Asta este adevarata atitudine a sefului statului si a partidului pentru care domnia sa face campanie electorala: nepasare fata de interesele romanilor in UE. Atitudinea PD si a lui Traian Basescu arata ca democratilor si sefului lor de la Cotroceni le pasa mai mult de ce le cer Popularii europeni decat de ce au nevoie romanii din Europa", a declarat liderul conservator.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.