Freud si Jung s-au certat la o lansare de carte

Volumul "Interpretarea crimei" de Jed Rubenfeld, publicat in colectia "Thriller&Mystery" de la Humanitas, vorbeste despre celebra cearta dintre Sigmund Freud si Carl Jung si incearca sa exp
Freud si Jung s-au certat la o lansare de carte

Volumul "Interpretarea crimei" de Jed Rubenfeld, publicat in colectia "Thriller&Mystery" de la Humanitas, vorbeste despre celebra cearta dintre Sigmund Freud si Carl Jung si incearca sa explice de ce fondatorul psihanalizei a fost socat de America, relateaza NewsIn. La lansarea cartii, care a avut loc miercuri seara, actorii Razvan Oprea si Vlad Ivanov de la Teatrul National din Bucuresti au interpretat un fragment din roman in care Jung si Freud pun in discutie fundamentele psihanalizei si sfirsesc prin a se certa definitiv.

Amy Winehouse si-a pus fanii pe fuga

Dupa ce si-a vizitat sotul aflat in puscarie, Amy Winehouse a aparut beata la concertul de miercuri seara, pe care l-a transformat intr-o oda adresata partenerului sau de viata, Blake Fielder-Civil. Amy a intirziat jumatate de ora la concert, a scapat microfonul, a schimbat versurile cintecelor in asa fel sa faca referire la sotul ei, s-a rastit la fanii care, dezamagiti, incepusera sa plece, iar trupa ei a trebuit sa faca eforturi extraordinare pentru a o sustine pe artista care aproape plingea, scrie tabloidul britanic "The Sun".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.