"Tricolorii" joaca la Sofia fara presiune, fiindca au obtinut deja calificarea la Euro 2008, dar isi doresc victoria pentru blazon si pentru punctele care i-ar face capi de serie la urmatoarele preliminarii. Selectionerul Victor Piturca a fost galant
"Tricolorii" joaca la Sofia fara presiune, fiindca au obtinut deja calificarea la Euro 2008, dar isi doresc victoria pentru blazon si pentru punctele care i-ar face capi de serie la urmatoarele preliminarii. Selectionerul Victor Piturca a fost galant ieri cu bulgarii, apreciind ca vecinii de la sud de Dunare formeaza o echipa puternica, insa ca, in aceasta campanie, Romania si Olanda, primele doua clasate in grupa, au fost mai valoroase. De altfel, jucatorii si oficialii romani s-au straduit la Sofia sa nu inflameze si mai mult spiritele, dupa ce fanii bulgari au amenintat ca le pregatesc o ambuscada suporterilor romani care vor veni la meci. "Am fost primiti bine, nu ne-a otravit nimeni mancarea, apa ne dau din belsug, mancare avem, suntem doua tari civilizate", a spus si Cristi Chivu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.