Curtea de Apel Craiova a decis ieri suspendarea deciziei prin care Universitatea Craiova era obligata de Directia Generala a Finantelor Publice Dolj la plata unui impozit de 1.800.000 de lei, aceasta masura urmand sa fie mentinuta pana la finalizarea
Curtea de Apel Craiova a decis ieri suspendarea deciziei prin care Universitatea Craiova era obligata de Directia Generala a Finantelor Publice Dolj la plata unui impozit de 1.800.000 de lei, aceasta masura urmand sa fie mentinuta pana la finalizarea procesului dintre gruparea din Banie si Primaria Craiova, al carui prim termen este 6 de­cem­brie. De asemenea, sechestrul de pe conturile clubului a fost ridicat. Reprezentantul clubului in fata Curtii de Apel, Dan Idita, a argumentat cererea de suspendare prin faptul ca actualul impozit este de aproximativ 3.000 de ori mai mare decat cel din anii precedenti: "Nici pana acum nu ni s-a comunicat de ce aceasta suma a crescut asa de mult, desi am depus toata documentatia necesara. Nu am primit nici macar un singur raspuns din partea Primariei Craiova, cu toate ca am solicitat in scris o noua veri­ficare".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.