David Beckham si ceilalti componenti ai reprezentativei Angliei vor incasa cate aproximativ 150.000 de lire sterline (200.000 de euro) chiar si in cazul in care nu vor obtine calificarea la Campionatul European din 2008, informeaza The Sun. BANI
David Beckham si ceilalti componenti ai reprezentativei Angliei vor incasa cate aproximativ 150.000 de lire sterline (200.000 de euro) chiar si in cazul in care nu vor obtine calificarea la Campionatul European din 2008, informeaza The Sun. BANI MULTI. Conform The Sun, castigul fiecarui jucator depinde de numarul de evolutii ale acestuia pentru nationala Angliei. De fiecare data cand sunt selectionati, jucatorii au dreptul la o parte dintr-un fond asigurat de sponsori si federatia engleza. Tabloidul englez mentioneaza ca fotbalistii din nationala Angliei vor avea castiguri importante, chiar daca au decis sa doneze in scopuri caritabile primele de cate 1.500 de lire sterline pentru fiecare meci."Evident, jucatorii vor castiga mai mult daca se vor califica la Euro-2008, dar ei vor incasa multi bani chiar si daca nu vor reusi calificarea. Pentru multi dintre ei poate ca este vorba doar de echivalentul salariului pe doua saptamani, insa pentru un om obisnuit de pe strada este o avere", a declarat contabilul unuia dintre jucatori. Fondul din care fotbalistii primesc bani la finalul sezonului a fost infiintat de "1966", agentia care ii reprezinta pe jucatori. Potrivit BBC, Anglia va rata calificarea la Euro-2008 daca Rusia va invinge Israelul si Andorra si Croatia va obtine un punct in Macedonia sau la Londra.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.