Oprea a afirmat ca a donat Directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului Ilfov banii pe care i-a primit, in doi ani si jumatate de mandat parlamentar, de la Camera Deputatilor pentru plata chiriei. Deputatul PSD a precizat ca suma pr
Oprea a afirmat ca a donat Directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului Ilfov banii pe care i-a primit, in doi ani si jumatate de mandat parlamentar, de la Camera Deputatilor pentru plata chiriei. Deputatul PSD a precizat ca suma primita de la Camera in acest scop a fost de aproximativ 74.000 lei, iar suma donata de el se ridica la 80.000 lei, in actul de donatie specificandu-se ca jumatate din suma este destinata copiilor si jumatate varstnicilor, beneficiari urmand sa fie o casa de batrani si un camin pentru copii din Ilfov. Oprea a spus ca, din moment ce a primit banii de la Camera Deputatilor in mod legal, a ales sa ii doneze pentru copii si batrani, si nu sa ii returneze Camerei. La randul sau, deputatul PC Bogdan Ciuca a anuntat ieri ca banii primiti de la Camera, atat indemnizatia de deputat, indemnizatia pentru cazare, cat si suma forfetara, sunt donati Asociatiei Nationale de prevenire si combatere a cancerului, decizia fiind luata ca urmare a unei situatii triste din familia sa.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat ieri ca parlamentarii Eugen Badalau si Gabi Oprea (PSD), care au primit bani pentru cazare in Capitala desi au casa in acest oras, au inceput sa returneze sumele alocate, acelasi lucru urmand sa-l faca si Bogdan Ciuca (PC) si Ioan Oltean (PD). "In urma campaniei declansate pe tema incasarii a cate 2500 RON de catre parlamentarii care au in acelasi timp casa in Bucuresti, am o relativa satisfactie legata de faptul ca unii dintre acestia au inteles apelul meu si au inceput sa returneze banii", a precizat Gusa, citat de Mediafax, adaugand ca are doua exemple, Eugen Badalau si Gabi Oprea, parlamentari PSD. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.