DJ Rosario Internullo, DJ Negru si DJ Roby vor mixa la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall. Cei trei vor incinge atmosfera la Maratonul Burn alaturi de MC Mike Diamonds si VJ Vlad Corruptdream. Numaratoarea inversa incepe astazi, la ora 21:00, cand MC
DJ Rosario Internullo, DJ Negru si DJ Roby vor mixa la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall. Cei trei vor incinge atmosfera la Maratonul Burn alaturi de MC Mike Diamonds si VJ Vlad Corruptdream. Numaratoarea inversa incepe astazi, la ora 21:00, cand MC Mike Diamonds, cel care a deschis anul acesta Liberty Parade, va da startul unei competitii inedite. 10 filme de actiune se vor imbina cu mixuri clubbing si spectacole de lumini pentru a accelera nivelul adrenalinei a 250 de spectatori curajosi. Acestia isi vor testa limitele de rezistenta timp de 24 de ore, luptandu-se pentru o excursie la Festivalul de Muzica Electronica de la Berlin si alte premii. Lista filmelor, atent selectionate pentru a tine participantii cu ochii lipiti de marele ecran, va ramane secreta pana in ultimul moment. In timpul pauzelor, trei dintre cei mai apreciati DJ ai momentului isi vor ocupa, rand pe rand, pozitia la platane. Sub deviza "Power, Passion, Energy", acestia impreuna cu VJ Corruptdream vor avea misiunea de a-i energiza pe competitori. Maratonul se va incheia maine seara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.