Claudia Vasiliu, mama actritei Laura Vasiliu, este vicepresedinte al Judecatoriei Piatra Neamt. Ea a tratat cu detasare incidentul prin care a trecut fiica sa, considerand totodata ca acesta nu are nici o legatura cu actuala situatie a romanilor din
Claudia Vasiliu, mama actritei Laura Vasiliu, este vicepresedinte al Judecatoriei Piatra Neamt. Ea a tratat cu detasare incidentul prin care a trecut fiica sa, considerand totodata ca acesta nu are nici o legatura cu actuala situatie a romanilor din Italia, ci s-a datorat exclusiv unei confuzii a autoritatilor din Torino. „Laura m-a sunat aseara, chiar dupa ce s-au petrecut evenimentele. Fireste ca initial s-a speriat, cand s-a pomenit cu trupele de carabinieri inarmati navalind peste ea in camera de hotel, insa a dat ca intotdeauna dovada de stapanire de sine si si-a revenit destul de repede, reusind sa lamureasca pana la urma situatia. A sunat la receptia hotelului, insa cei de acolo, desi stiau cine este, i-au spus ca legile nu le permit sa impiedice in vreun fel sau altul interventiile politiei. Cu toate acestea, judecand la rece, nu cred ca trebuie sa dam evenimentelor alte conotatii. Personal, consider ca totul a fost generat de o confuzie a numelui fiicei mele cu cel al unei emigrante din Romania, cautata de autoritati. La fel considera si fiica mea, cu care am vorbit telefonic si astazi, si care mi-a repov estit incidentul chiar amuzata, asigurandu-ma totodata ca este in regula“, a afirmat mama actritei Laurei Vasiliu.

Cazul actritei Laura Vasiliu a fost cauzat de o incurcatura de nume, iar carabinierii i-au cerut scuze actritei, a declarat, la randul sau, ministrul de externe Adrian Cioroianu. Actrita a fost confundata cu o traficanta de minori, la Torino, carabinierii intrand, miercuri noaptea, in camera sa de hotel.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.