Starul rock John Bon Jovi si-a propus sa participe la alegerile pentru functia de guvernator al statului New Jersey, informeaza segodnya.ua. Bon Jovi este convins ca poate avea succesul pe care actorul Arnold Schawartzeneger il are ca guvernator al s
Starul rock John Bon Jovi si-a propus sa participe la alegerile pentru functia de guvernator al statului New Jersey, informeaza segodnya.ua. Bon Jovi este convins ca poate avea succesul pe care actorul Arnold Schawartzeneger il are ca guvernator al statului California. CARIERA. De curand Bon Jovi s-a mutat la New York si a inceput sa se implice activ in viata politica, participand la sedintele Partidului Democrat. Aceste implicari fac parte din pregatirea pentru inceputul unei noi cariere, de politician. "John, de multe ori afirma ca ar putea sa ocupe un post de conducere. Are intentii serioase, referitor la politica. El se considera capabil sa conduca oamenii, sa aiba grija de popor si sa-i ajute pe cei care au nevoie de sprijin", a afirmat unul dintre membri Partidului Democrat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.