Centura de nord a municipiului Timisoara va fi finalizata la sfarsitul anului viitor, iar valoarea lucrarilor se ridica la 14,5 milioane euro, finantarea fiind asigurata printr-un credit de la Banca Japoneza de Cooperare Internationala (JBIC). Potriv
Centura de nord a municipiului Timisoara va fi finalizata la sfarsitul anului viitor, iar valoarea lucrarilor se ridica la 14,5 milioane euro, finantarea fiind asigurata printr-un credit de la Banca Japoneza de Cooperare Internationala (JBIC). Potrivit directorului general al Regionalei de Drumuri si Poduri Timisoara, Ioan Malita, din totalul finantarii au ramas de cheltuit 11,8 milioane euro. Anul viitor, vor incepe lucrarile pentru partea de sud-est a centurii, finalizarea proiectului fiind estimata pentru anul 2009, si se va organiza o licitatie pentru stabilirea firmei ce va construi centura de sud. Lungimea celor doua tronsoane este de 38,4 kilometri, iar valoarea investitiilor necesare este de 50,8 milioane de euro, suma fiind alocata din fonduri de coeziune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.