Legitimat la Dnepr, in Ucraina, atacantul Andrei Vorobei a povestit pentru segodnya.ua despre perioada pe care a petrecut-o la "Sahtior", sub comanda lui Mircea Lucescu. Valorosul fotbalist este convins ca Lucescu era intolerant in raporturile cu fot
Legitimat la Dnepr, in Ucraina, atacantul Andrei Vorobei a povestit pentru segodnya.ua despre perioada pe care a petrecut-o la "Sahtior", sub comanda lui Mircea Lucescu. Valorosul fotbalist este convins ca Lucescu era intolerant in raporturile cu fotbalistii ucrainieni. CARACTERIZARE. "Sunt bucuros ca joc aici. Echipa Dnepr are un colectiv ideal, toti sunt uniti si vorbesc limba natala. In schimb, cand jucam la Sahtior brazilienii erau pe unda lor, iar ucrainieinii pe a lor. Nu era un colectiv unit", a povestit Vorobei. Intrebat despre calitatile pe care le are Mircea Lucescu, antacantul lui Dnepr a schimbat foaia: a€ž Lucescu este un antrenor mare. In ceea ce priveste calitatile omenesti... Poate ca Lucescu cu unii se comporta bine, dar nu in cazul meu, mai bine tac. Nu vreau sa vorbesc despre acest lucru. In echipa, la Lucescu, toti sunt egali, dar atitudinea nu este la fel fata de jucatori. Cu unii se comporta bine, cu caldura, cu altii mai rece. Pe ucrainieni, el nu-i are aproape deloc la suflet. Acest lucru se observa in exprimarile sale. Daca echipa a pierdut, atunci vinovati sunt ucrainienii sau cei care nu au experienta, insa brazilienii tot timpul au fost favoritii! Imi este greu sa-mi aduc aminte cand au fost ei vreo data criticati. Acest lucru se intampla foarte rar". In urma cu trei ani, pe vremea cand era una dintre piesele de baza ale a€žminerilor" din Donetk, Andrei Vorobei nu stia cum sa ii perie mai bine costumul lui Lucescu. a€žMister este printre putinii antrenori din lume care stiu unde sa ii distribuie mai bine pe jucatori. Lucescu nu il invata pe jucator fotbal, el ii ofera mai multe variante pentru a se desfasura in teren, lucru deosebit de important pentru psihicul fotbalistului. El ne ofera o mai mare incredere in fortele proprii", spunea atunci ex-vedeta lui Sahtior.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.