BULGARIA - ROMANIA - Fanii lui Levski Si TSKA au trecut la amenintari
Delegatia tricolorilor a plecat ieri spre capitala Bulgariei, fiind intampinati de o vreme ploioasa, rece, cu maximum 2 grade Celsius. Romanii s-au cazat la Hotelul Kemp
BULGARIA - ROMANIA - Fanii lui Levski Si TSKA au trecut la amenintari
Delegatia tricolorilor a plecat ieri spre capitala Bulgariei, fiind intampinati de o vreme ploioasa, rece, cu maximum 2 grade Celsius. Romanii s-au cazat la Hotelul Kempinski. Inaintea decolarii spre Sofia, presedintele FRF, Mircea Sandu, s-a aratat optimist. "Este un meci la fel ca toate celelalte. Ce daca suntem calificati? Ne vom concentra la maximum. Nu cred ca o sa pierdem in Bulgaria. Ar fi important pentru tragerea la sorti de la Euro 2008", a declarat "Nasua€™".   ATMOSFERa. Conform cotidianului sofiot Meridian Match, factiunile dure ale suporterilor celor mai importante cluburi bulgare, Levski si TSKA, au pus la cale violente impotriva suporterilor romani care vor avea curajul sa mearga pe Stadionul "Vasil Levski". Fanii bulgari au transmis si un mesaj de intampinare, prin intermediul publicatiei respective: "Bine ati venit, tigani balcanici. Va vom rupe capetele!". Meridian Match mai scrie ca ultrasii de la Levski si de la TSKA, alaturi de cei de la Botev Plovdiv, pregatesc o incaierare in localitatea Balgarski Izvor, de langa Sofia, "totul putand avea un deznodamant sangeros". Din motivul lipsei de miza, dar si de teama confruntarilor cu suporterii bulgari, doar aproximativ 300 de romani vor ajunge sambata la Sofia. Celelalte 1.500 de bilete puse la dispozitie de federatia din Bulgaria, conform regulamentului, au fost deja returnate de forul de la Bucuresti. Desi pentru meciul de sambata au fost puse in vanzare 43.000 de bilete, care au preturi cuprinse intre 1 si 5 euro, interesul fanilor bulgari este foarte scazut pentru acest meci, estimandu-se ca doar maximum 15.000 de oameni vor fi in tribune la ora partidei.   mihai.igirosanu@jurnalul.ro   Penev face experimente Deoarece bulgarii au pierdut, practic, orice sansa de a merge la Euro 2008, selectionerul Dimitar Penev este tentat sa titularizeze sambata seara jucatori mai tineri. "Intalnirea cu Romania este meciul meciurilor. Vrem sa ne impunem pe teren propriu in fata romanilor, sa le dam un motiv de bucurie fanilor, sa aratam ca nu suntem cu nimic mai prejos decat romanii", a declarat fundasul Peter Zanev, de la Celta Vigo. Echipa de start a bulgarilor ar putea fi: Ivankov - Tuncev, Tomasici, Milanov, Zanev - Gheorghiev, Iankov, S. Petrov,  M. Petrov - Dimitrov, Berbatov.     Arbitreaza Konrad Plautz UEFA a anuntat ieri ca intalnirea Bulgaria - Romania va fi condusa de o brigada de arbitri din Austria, avandu-l la centru pe Konrad Plautz, care va fi ajutat la cele doua tuse de Egon Bereuter si de Markus Mayr. Centralul austriac a mai arbitrat nationala Romaniei in preliminariile CM 2006, intr-un meci pe care "tricolorii" l-au castigat, la Craiova, cu 2-1, in fata Macedoniei. Plautz a mai condus doua partide ale Stelei in Liga Campionilor, de fiecare data gruparea din Ghencea fiind invinsa. In 2001, 2-4 pe teren propriu cu Dinamo Kiev, iar in sezonul trecut, 0-1 cu Real Madrid, pe Santiago Bernabeu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.