"Daca stiam, nu mai imi amanam plecarea la bai. Mi-am amanat plecarea la Covasna ca a spus ca duminica sa fim la Cotroceni ca se dau medalii. Mai bine ma duceam la bai ca am probleme cu picioarele, abia merg", a spus suparat Raducanu. Acesta i-a ceru
"Daca stiam, nu mai imi amanam plecarea la bai. Mi-am amanat plecarea la Covasna ca a spus ca duminica sa fim la Cotroceni ca se dau medalii. Mai bine ma duceam la bai ca am probleme cu picioarele, abia merg", a spus suparat Raducanu. Acesta i-a cerut presedintelui, dupa moartea lui Dobrin, sa-i decoreze pe colegii de generatie atata vreme cat mai sunt in viata. "Sunt dezamagit, stiam altceva (...) Doamne fereste, s-ar putea ca pe unii sa nu-i mai prinda primavara, era bine sa aiba loc asa cum se stabilise", a spus un alt mare fotbalist Emeric Dembrovschi. La fel de nemultumit este si Emeric Jenei, care a spus ca motivatia amanarii pana la primavara-pregatirea documentatiei necesare este puerila. (A.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.