Producatorii de alimente din Rusia ar putea cadea de acord in privinta prelungirii cu doua luni a perioadei in care vor ingheta preturile, pana la sfarsitul lunii martie din 2008, a declarat ieri presedintele companiei Wimm-Bill-Dann, informeaza Reut
Producatorii de alimente din Rusia ar putea cadea de acord in privinta prelungirii cu doua luni a perioadei in care vor ingheta preturile, pana la sfarsitul lunii martie din 2008, a declarat ieri presedintele companiei Wimm-Bill-Dann, informeaza Reuters, preluat de NewsIn. Prelungirea, menita a stopa inflatia, va diminua presiunea asupra Kremlinului inainte de alegerile prezidentiale din martie 2008. Economistii au criticat insa inghetarea preturilor, considerand a fi o masura de interventionism de tip sovietic. In jur de 20 de companii au cazut de acord saptamana trecuta sa mentina neschimbate preturile la alimentele de baza precum paine, lapte, ulei de floarea-soarelui si oua pana la 31 ianuarie 2008.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.