Datele privind cresterea economica a Italiei, Spaniei si Olandei indica o accelerare a activitatii din zona euro in T3, dar analistii considera ca va avea loc totusi o incetinire a ritmului de dezvoltare, transmite Reuters, citat de Mediafax. Economi
Datele privind cresterea economica a Italiei, Spaniei si Olandei indica o accelerare a activitatii din zona euro in T3, dar analistii considera ca va avea loc totusi o incetinire a ritmului de dezvoltare, transmite Reuters, citat de Mediafax. Economia din zona euro a crescut cu 0,3% in trimestrul al doilea si cu o rata anuala de 2,5%. PIB-ul Italiei a crescut cu 0,4% fata de cele trei luni anterioare. PIB-ul Spaniei a crescut cu 0,7% in trimestrul al treilea comparativ cu perioada anterioara si cu o rata anuala de 3,8%. Olanda a raportat un avans al PIB-ului in perioada iulie - septembrie de 1,8% comparativ cu T2, sustinut de majorarea productiei de gaze naturale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.