Pentru britanici normalitatea tine de cu totul si cu totul alte criterii decat cele cu care suntem obisnuiti. De exemplu, pentru ei cel mai popular loc de pelerinaj il reprezinta ...magazinul de langa casa!   The Guardian, citat de gazeta.
Pentru britanici normalitatea tine de cu totul si cu totul alte criterii decat cele cu care suntem obisnuiti. De exemplu, pentru ei cel mai popular loc de pelerinaj il reprezinta ...magazinul de langa casa!   The Guardian, citat de gazeta.ru, a publicat rezultatetele unui sondaj din care reiese ca britanicii nu sunt predispusi spre cercetare , aventura si, stau foarte rau la capitolul geografie. Astfel, 30% dintre cei chestionati au declarat ca Everestul, care se afla in muntii Himalaia la granita dintre Nepal si China, se afla in... Alpi sau chiar in Marea Britanie! Numai jumatate dintre respondenti stiau ca raul Nil este cel mai lung rau din lume. Aproape o treime au reusit sa spuna numarul corect al tarilor de pe mapamond.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.