PROIECT SOCIAL-CULTURAL

Marti, 13, n-a fost cu ghinion. Ba dimpotriva. Seara a fost una extraordinara pentru cei care au ocupat toate locurile din Sala Palatului. Asociatia Humaniterra a organizat specacolul "Avem nevoie de voi", un proiec
PROIECT SOCIAL-CULTURAL

Marti, 13, n-a fost cu ghinion. Ba dimpotriva. Seara a fost una extraordinara pentru cei care au ocupat toate locurile din Sala Palatului. Asociatia Humaniterra a organizat specacolul "Avem nevoie de voi", un proiect social-cultural dedicat persoanelor de varsta a treia. S-au aflat pe afis Stela si Arsinel, Mirabela si Raul, Angela Similea, Corina Chiriac, Catalin Crisan, Maria Carneci, Adriana Antonie, Mirela Mihalache, Benone Sinulescu, Ducu Bertzi si Vasile Seicaru. Chiar daca n-a fost trecut pe lista, a sosit si Marcel Pavel. Cu toate ca Liza Panait, "sufletul" maratonului (care a tinut aproape patru ore), a vrut sa ramana in umbra, chiar la final, Corina Chiriac a deconspirat secretul. Muzica populara a fost reprezentata cu succes de nea Benny - Benone Sinulescu. Nici folkul n-a lipsit din program: Ducu Bertzi a adus "Floarea de colt" si "M-am indragostit numai de ea", iar Vasile Seicaru a invitat publicul sa savureze "Ceasca de cafea" si "Aruncarea in valuri". Oamenii cu chitara si-au dat mana in culise si la venire si la plecare. Iar ceilalti artisti au facut spectacol si in spatele scenei: Liza Panait a dansat cu Stela Popescu pe muzica populara. Catalin Crisan a povestit ca uneori e atat de obosit incat de multe ori adoarme in masina (cand nu conduce el, evident), ba cateodata chiar si la televiziune, in cabina de machiaj. Corina Chiriac si Mirabela Dauer s-au amuzat povestind cum unii admiratori inca le mai confunda. Daca Arsinel a mai stat pe scaunel, Stela n-a avut stare. A dansat pe dupa cortina, in asteptarea reintalnirii cu publicul. Maria Carneci a fost singura care a stat in fata microfonului mai mult decat prevedea desfasuratorul. Dar n-a fost taxata, ci aplaudata. A urmat Adriana Antonie, o romancuta care canta prin America, iar tabloul a fost completat de grupul folcloric de dansuri "Altita".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.