"Am incercat sa protejam buzunarele iubitorilor formatiei, astfel am reusit sa scoatem pe piata acest produs la pretul de doar 40 RON, o performanta pentru industria muzicala romaneasca. In ziua lansarii, cand va avea loc si un concert aniversar, set
"Am incercat sa protejam buzunarele iubitorilor formatiei, astfel am reusit sa scoatem pe piata acest produs la pretul de doar 40 RON, o performanta pentru industria muzicala romaneasca. In ziua lansarii, cand va avea loc si un concert aniversar, setul va costa 30 RON. Este o premiera acest format de prezentare. Am dorit sa fie o piesa de colectie, astfel ca o sa apara in doar 1000 de exemplare.", ne-a declarat Alin Dinca, alias "Coyotul", solistul vocal al trupei. "12 ani inseamna foarte mult, sunt anii in care am ajuns la inima publicului, sunt anii care ne-au legat pe noi ca trupa, ne-au facut, cum zice un cantec de-al nostru, prieteni pe viata. Speram sa continuam aceasta aventura cat mai la varf pentru ca mai avem destule de spus in rockul romanesc, pentru fanii nostri care ne-au sprijinit mereu. Anul viitor vom scoate un nou album, deja lucram la piese, pe o parte le-am bagat in studio, credem ca va fi cel mai bun produs al nostru", a adaugat Aurelian Dinca, aka "Balaurul", chitaristul trupei, unul dintre cei mai valorosi instrumentisti de la noi din tara, dupa cum a fost desemnat de mai multe reviste de specialitate. (B.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.