Londonezii au „experimentat“, ieri, sentimente asemanatoare celor produse de atentatele teroriste din 7 iulie 2005. Acestia au fost cuprinsi de frica atunci cand un nor imens de fum s-a ridicat deasupra capitalei. Autoritatile de la Lond
Londonezii au „experimentat“, ieri, sentimente asemanatoare celor produse de atentatele teroriste din 7 iulie 2005. Acestia au fost cuprinsi de frica atunci cand un nor imens de fum s-a ridicat deasupra capitalei. Autoritatile de la Londra nu au exclus nici o ipoteza, dar au declarat ca deocamdata nu exista motive pentru a cataloga incidentul drept atac terorist. Incendiul s-a produs in apropierea satului olimpic, aflat in constructie pentru Jocurile Olimpice din 2012. Flacara a atins inaltimea de 12-15 metri, fumul fiind vizibil de la 60-70 de kilometri. Cotatia lirei sterline a scazut dupa aflarea vestii incendiului.

Capitala Marii Britanii a fost acoperita ieri de un nor gros de fum in urma unui incendiu izbucnit intr-un depou de autobuze dezafectat. Cauzele incendiului nu se cunosc deocamdata. Norul de fum este vizibil de la 60-70 de kilometri si a atins 12-15 metri inaltime. Ministrul londonez de externe a declarat ca este prea devreme sa se pronunte pe marginea unei posibile piste teroriste.“Nu poate fi exclusa nici o ipoteza. Este prea devreme, dar, deocamdata, situatia este tratata ca incendiu. In mod evident, vom urmari in continuare situatia. Nu vom exclude nimic“, a precizat ministrul. In acelasi timp, un purtator de cuvant al politiei a declarat ca „pentru moment nu exista nimic care sa sugereze ca ar fi mai mult decat un simplu incendiu“. Acesta a infirmat si informatiile prezentate initial de presa potrivit carora ar fi avut loc si o explozie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.