Pentru suporterii Stelei, remiza din Ghencea cu Pandurii, 0-0, a fost picatura care a umplut paharul. Dupa meci, circa 200 de fani s-au dus glont la vestiare si i-au ame­nin­tat pe jucatorii lui Lacatus. "Rusine sa va fie!", "Me
Pentru suporterii Stelei, remiza din Ghencea cu Pandurii, 0-0, a fost picatura care a umplut paharul. Dupa meci, circa 200 de fani s-au dus glont la vestiare si i-au ame­nin­tat pe jucatorii lui Lacatus. "Rusine sa va fie!", "Mercenarilor", "Afara din Ghencea!", "Laca, rupe-le capul!" si "Daca Dinamo ne bate, o sa aveti capete sparte!", au scandat suporterii.   VEHEMENTI. Ieri, pe forumul site-ului fcsteaua.ro, suporterii au criticat politica de transferuri dusa de Gigi Becali in vara si si-au exprimat indoiala vizavi de capa­citatile de antrenor ale lui Marius Lacatus: "Unii jucatori, ca Victoras Iacob, Surdu, Petre Marin sau Neaga nu au ce cauta la Steaua, iar Lacatus nu a venit cu nimic nou, pentru ca nu poate si gata". Dintre jucatorii blamati de suporteri, Victoras Iacob pare a avea zilele numarate in Ghencea, atacantul nemaifiind in ultima vreme nici pe placul finantatorului Gigi Becali. "Nu am un atacant care sa bage mingea in poarta. Iacob, cand ajunge mingea la el, o da la adversar" s-a plans Becali, care a anuntat ca in pauza competitionala va dispune masuri radicale: "Voi da afara sase fotbalisti, voi aduce doi jucatori va­lorosi din strainatate si vom trece peste criza de acum". "Steaua nu mai joaca nimic, a ajuns rusinea campionatului", au concluzionat fanii. In replica, oficialii Stelei au anuntat ca din iarna vor face achizitii, orientandu-se catre piata argentiniana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.