Solistul trupei Iris Formatia Iris a inceput ieri un tur al tarii de o saptamana, in care va prezenta fanilor cel mai nou album, "Cei ce vor fi". Turneul a inceput la Ploiesti, iar astazi formatia va canta la Brasov. De asemenea, Iris va concert
Solistul trupei Iris Formatia Iris a inceput ieri un tur al tarii de o saptamana, in care va prezenta fanilor cel mai nou album, "Cei ce vor fi". Turneul a inceput la Ploiesti, iar astazi formatia va canta la Brasov. De asemenea, Iris va concerta la Iasi, Sibiu, Timisoara si Cluj-Napoca. "Cei ce vor fi" este un poem rock cu 26 de piese noi si cu invitati celebri ca Felicia Filip, Nicu Covaci, Maia Morgenstern, Tudor Chirila, Florin Chilian, Adrian Despot. Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (baterie), Valter Popa (chitara), Boro (bas) si Relu Marin (clape) au sarbatorit 30 de ani de la infiintare la inceputul lui octombrie, printr-un concert la Aeroportul Baneasa, la care au asistat peste 15.000 de persoane. Pentru concertele pe care le ofera publicului roman, Jurnalul National il declara pe Cristi Minculescu, vocea Iris, "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.