Negrutzu de la 3SE si partenera lui, Claudia, au parasit cu inima grea concursul "Dansez pentru tine", dupa ce au picat la baraj cu vedeta MediaPro Dan Bordeianu. Interpretul e nemultumit pentru ca orchestra condusa de Petre Geambasu le-a pus bete in
Negrutzu de la 3SE si partenera lui, Claudia, au parasit cu inima grea concursul "Dansez pentru tine", dupa ce au picat la baraj cu vedeta MediaPro Dan Bordeianu. Interpretul e nemultumit pentru ca orchestra condusa de Petre Geambasu le-a pus bete in roate interpretand diferit una dintre melodiile din concurs. Cantaretul a auzit zvonurile conform carora concurentii din trustul Pro, respectiv Bordeianu si Ginghina, ar avea parte de un tratament preferential, dar nu stie daca rateurile orchestrei ar putea fi explicate astfel. "Sunt om de muzica si mi-am dat seama ca tempo-ul era mai jos fata de cel pe care am repetat noi, lucru care a afectat energia dansului. Acum eu nu vreau sa lovesc direct in Geambasu. Poate ca au fost doar niste intamplari. (a€¦) Ma asteptam, intr-un fel, cand am intrat la duel cu Bordeianu, ca ei sa fie vazuti mai bine."   CRBL, unul dintre cei mai buni competitori de pana acum, a acuzat si el performantele or­chestrei: "Am avut probleme la passo doble, pentru ca orchestra a ratat startul. Am pornit gresit si s-a vazut pe tot parcursul dansului. Nu stiu cum se poate intampla asa ceva cu o orchestra atat de buna. Am vorbit cu Geambasu si si-a cerut scuze. Mi-a spus ca a gresit si ca asta e". Nu e prima data cand planeaza suspi­ciuni asupra corectitudinii concursului. Smiley, coleg de trupa cu CRBL, a pierdut marele premiu a celei de-a doua editii in fata lui Victor Slav, o alta vedeta Pro, rezultat care a iscat comentarii aprinse si acuze de fraudare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.