"Am discutat cu domnul Piturca si l-am anuntat ca am hotarat sa ma retrag. M-am gandit bine, este prea mult. Nu mai fac fata pe trei fronturi, si la club, si antrenor si la nationala. Nu mai am timp liber deloc, sunt ocupat mereu. Si in plus mai este
"Am discutat cu domnul Piturca si l-am anuntat ca am hotarat sa ma retrag. M-am gandit bine, este prea mult. Nu mai fac fata pe trei fronturi, si la club, si antrenor si la nationala. Nu mai am timp liber deloc, sunt ocupat mereu. Si in plus mai este si varsta de care, pana la urma, trebuie sa tin cont. Probabil ca pentru meciurile cu Bulgaria si Albania eram convocat, dar nu avea nici,un rost. Sper ca lumea sa ma inteleaga, simt ca nu mai pot", a declarat ieri Dorinel Munteanu, in varsta de 39 de ani. Anuntul venit de la Vaslui a fost confirmat de selectioner. "Am discutat si duminica cu Dorinel si mi-a spus ca ar dori sa-si incheie cariera la echipa nationala. In primavara, daca vom avea un amical mai puternic, isi va face retragerea. A zis ca vrea o retragere civilizata, nu pompoasa. Dorinel s-a retras din echipa nationala. Din punct de vedere fizic era bine, putea chiar sa faca parte din lotul pentru turneul final. A zis ca nu mai poate face fata pe doua fronturi", a spus Piturca. Se pare ca la baza deciziei lui Munteanu a stat si Adrian Porumboiu, patronul lui FC Vaslui care i-a solicitat acestuia sa ramana la echipa de club. "Noi avem un antrenor care trebuie sa stea la echipa. Nu ma pot amesteca in deciziile selectionerului. Cand l-am angajat pe Dorinel, l-am angajat ca antrenor, faptul ca mai joaca e un lucru bun. Ar trebui sa plece doua saptamani de la echipa, nu stiu ce formatie din lumea asta se poate dispensa doua saptamani de antrenor. Am pierdut la Timisoara ca n-am avut antrenorul doua saptamani, am mai pierdut si alte jocuri din aceasta cauza. Se simte lipsa antrenorului. Nu mi-ar fi convenit sa fie convocat la lot, ne lipsea antrenorul. Si Dorinel trebuie sa inteleaga asta", a declarat Porumboiu la sport.ro. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.