Presedintele Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP) din Bucuresti, Antonel Tanase (foto), a acuzat Politia Comunitara a sectorului 6 ca nu a facut nimic in acest an ca sa stopeze numarul tot mai mare de infractiuni din zona. Tanase a spus
Presedintele Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP) din Bucuresti, Antonel Tanase (foto), a acuzat Politia Comunitara a sectorului 6 ca nu a facut nimic in acest an ca sa stopeze numarul tot mai mare de infractiuni din zona. Tanase a spus ca s-au inregistrat in cursul acestui an 4.230 de contraventii, cu 2.781 mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2006. Liderul liberal are si explicatii pentru acest fapt: lipsa programelor de informare a cetatenilor. „Politia Comunitara este complet dezinteresata de realizarea unei strategii de prevenire“, a declarat Tanase. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca: „Din 340 de persoane incadrate, doar 82 sunt agenti de ordine publica. Restul se ocupa de administrativ, contabilitate si alte activitati care nu fac obiectul principal al activitatii politiei“, a spus seful ATOP. Motivatia ascunsa a acestei situatii a fost descrisa tot de Tanase. „Aproape 75% din bugetul de functionare al Politiei Comunitare din sectorul 6 este asigurat din contraventii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.