Cinci persoane au fost ranite, ieri dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs pe Drumul European 68, in dreptul localitatii hunedorene Santuhalm, circulatia in zona fiind blocata timp de o ora. "Un autoturism Volkswagen, care circula pe direct
Cinci persoane au fost ranite, ieri dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs pe Drumul European 68, in dreptul localitatii hunedorene Santuhalm, circulatia in zona fiind blocata timp de o ora. "Un autoturism Volkswagen, care circula pe directia Simeria-Deva, s-a izbit de o masina Renault Laguna in care se aflau cinci persoane. Patru dintre victime au fost transportate la spital imediat dupa producerea accidentului, iar cea de-a cincea mai tarziu dupa ce i s-a facut rau in timpul anchetei", au spus politistii. Tot in judetul Hunedoara, un barbat de 36 de ani a ajuns ieri in stare grava la spital, dupa ce autoturismul Aro in care se afla a fost implicat intr-un accident rutier si proiectat intr-un parau, pe DN 76, in dreptul localitatii Fornadie. Potrivit politistilor, soferul autoturismului Aro, care rula de la Brad spre Deva, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers fiind tamponat in spate de auto marca Dacia Logan, care se angajase in depasirea acestuia, si proiectat in paraul Valisoara. De asemenea, un microbuz plin cu calatori s-a rasturnat, ieri dimineata, pe DN 24, in zona localitatii vasluiene Crasna, mai multe persoane fiind ranite. Potrivit politistilor vasluieni, microbuzul s-a rasturnat intr-o curba, din cauza neadaptarii vitezei la carosabilul alunecos. Tot ieri, circulatia pe DN 1, in zona Posada, s-a desfasurat pe un singur fir timp de aproape doua ore, in urma unui accident rutier in lant, soldat cu ranirea a trei persoane. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.