Un pescador de mici dimensuni s-a scufundat sambata dimineata, la numai 300 de metri de portul Midia. Trei marinari au fost salvati, insa comandantul, ultimul care a parasit nava, a murit dupa cateva ore, din cauza hipotermiei. Sambata, la ora 6.30,
Un pescador de mici dimensuni s-a scufundat sambata dimineata, la numai 300 de metri de portul Midia. Trei marinari au fost salvati, insa comandantul, ultimul care a parasit nava, a murit dupa cateva ore, din cauza hipotermiei. Sambata, la ora 6.30, pescadorul „Yldirim Lar 1”, cu pavilion Romania, a lansat mesajul SOS. Venea de la Sulina catre Constanta si, in apropierea portului Midia, motorul s-a oprit, iar valurile puternice a dus ambarcatiunea catre mal. Cabina s-a rupt, iar cei patru marinari de la bord au stat in apa rece a marii. Toti cei patru marinari de pe nava s-au urcat intr-o barca pneumatica si au incercat sa ajunga la mal, insa ambarcatiunea s-a dezumflat rapid. Barbatii s-au urcat pe marginea pescadorului ramas la suprafata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.