Disputa in instanta dintre presedinte si ministrul sanatatii a intrat intr-o noua faza. „Gardianul“ a aflat care sunt cele doua strategii de aparare ale ministrului sanatatii, Eugen Nicolaescu, in procesul cu Traian Basescu. Motivul proc
Disputa in instanta dintre presedinte si ministrul sanatatii a intrat intr-o noua faza. „Gardianul“ a aflat care sunt cele doua strategii de aparare ale ministrului sanatatii, Eugen Nicolaescu, in procesul cu Traian Basescu. Motivul procesului sunt afirmatiile din iunie ale lui Nicolaescu potrivit carora presedintele ar suferi „de mai multe boli care intra in categoria bolilor psihice“. Prima varianta de aparare este invocarea parerii expertilor. „In iunie, am asistat la un congres de psihiatrie, la care specialistii mi-au spus ca simptomele presedintelui sugereaza boli psihice. Nu pot avea o opinie de specialist“, ne-a declarat ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu. Planul B de aparare il constituie prezentarea bolii tiroidiene drept justificare a afirmatiilor ministeriale. Nicolaescu ne-a confirmat ca a luat in calcul si aceasta varianta a apararii. Mai exact, avocatii ar putea demonstra in instanta ca, de fapt, clientul lor se referea la consecintele hipertiroidismului, care pot provoca tulburari psihice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.