Cristian Tudor Popescu, Mihai Gadea, Mircea Badea, Stefan Banica jr, Florin Piersic jr, Ilie Nastase si Ilie Balaci au fost invitatii saptamanii.

Emisiunea de luni l-a avut ca invitat in studio pe Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul "cochetat" cu ideea de a-si incheia cariera de ziarist si a vorbit despre diferenta dintre gazetaria de acum si cea din urma cu 10 ani. "Este vorba despre spaima de ridicol! Mai ales in conditiile vitezei actuale de rostogolire a lumii, un om nu poate oferi noima in jur prin ceea ce face decat maximum 10 ani. Ma suspectez in fiecare secunda ca incetez sa generez noima si ca ma crampozez de norma", a spus CTP.

La editia speciala de marti, Mihai Gadea si Mircea Badea au comentat evenimentele din Italia generate de uciderea Giovannei Reggiani. Dezbaterea a pornit de la difuzarea emisiunii televiziunii RAI 3, "Ballaró", in care s-a discutat problema romanilor din Italia, plecand de la cazul Mailat.

Miercuri, sub titlul "Avem valoare!", s-au aflat in studio doi artisti speciali, Florin Piersic jr si Stefan Banica jr.

La emisiunea de joi, 8 noiembrie, Ilie Nastase si Ilie Balaci au povestit despre istoriile succeselor din trecut si despre problemele pe care le intampina pentru ca vor sa investeasca in sportul romanesc.