Cristian Tudor Popescu, Mihai Gadea, Mircea Badea, Stefan Banica jr, Florin Piersic jr, Ilie Nastase si Ilie Balaci au fost invitatii saptamanii.

Emisiunea de luni l-a avut ca invitat in studio pe Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul "coch
Cristian Tudor Popescu, Mihai Gadea, Mircea Badea, Stefan Banica jr, Florin Piersic jr, Ilie Nastase si Ilie Balaci au fost invitatii saptamanii.

Emisiunea de luni l-a avut ca invitat in studio pe Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul "cochetat" cu ideea de a-si incheia cariera de ziarist si a vorbit despre diferenta dintre gazetaria de acum si cea din urma cu 10 ani. "Este vorba despre spaima de ridicol! Mai ales in conditiile vitezei actuale de rostogolire a lumii, un om nu poate oferi noima in jur prin ceea ce face decat maximum 10 ani. Ma suspectez in fiecare secunda ca incetez sa generez noima si ca ma crampozez de norma", a spus CTP.

La editia speciala de marti, Mihai Gadea si Mircea Badea au comentat evenimentele din Italia generate de uciderea Giovannei Reggiani. Dezbaterea a pornit de la difuzarea emisiunii televiziunii RAI 3, "Ballaró", in care s-a discutat problema romanilor din Italia, plecand de la cazul Mailat.

Miercuri, sub titlul "Avem valoare!", s-au aflat in studio doi artisti speciali, Florin Piersic jr si Stefan Banica jr.

La emisiunea de joi, 8 noiembrie, Ilie Nastase si Ilie Balaci au povestit despre istoriile succeselor din trecut si despre problemele pe care le intampina pentru ca vor sa investeasca in sportul romanesc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.