Baietii de la malul marii au suferit a patra infrangere consecutiva in grupa B a Ligii Campionilor, 23-34 in deplasarea de la Montpellier, anulandu-si orice sansa de a se califica in optimi.     Daca fetele de la Oltchim fac legea in Lig
Baietii de la malul marii au suferit a patra infrangere consecutiva in grupa B a Ligii Campionilor, 23-34 in deplasarea de la Montpellier, anulandu-si orice sansa de a se califica in optimi.     Daca fetele de la Oltchim fac legea in Liga Campionilor, in competitia similara masculina, HCM Constanta nu a castigat nici un punct in patru meciuri, demonstrand ca nu poate face fata la un asemenea nivel. La Montpellier, chiar daca le-au lipsit mai multi jucatori, gazdele nu au avut nici o emotie in a se impune la 11 goluri diferenta. Apararea agresiva si contraatacurile nimicitoare au fost principalele lor arme, carora romanii nu le-au putut gasi antidotul.     RESEMNARE. "Am incercat sa mizez pe interii  Daniel Muresan si Alexandru Csepreghi, dar ei au 20-21 de ani si nu au mare experienta. Speram sa profitam de absentele din lotul lor, dar nu am reusit acest lucru", a declarat antrenorul Eden Hairi. Situatia handbalistilor constanteni este similara cu cea a fotbalistilor de la Steaua. Ambele echipe scartaie in campionat, iar in Liga Campionilor pierd meci dupa meci. La 15 noiembrie, HCM va intalni acasa pe Hammarby. In tur, suedezii au invins cu 33-25, constantenii avand nevoie de o victorie la noua goluri pentru a ocupa locul al treilea si a continua in Cupa Cupelor.     Una calda, alta rece   La feminin, in Challenge Cup, Tomis Constanta a invins in deplasare pe Elpides Dramas, scor 34-17, si s-a calificat in turul 4, dupa ce in prima mansa castigase cu 31-18. In schimb, in Cupa EHF, HCM Baia Mare a pierdut la scor in Danemarca, 21-35, in fata formatiei Ikast Bording, fiind eliminata. In primul joc, baimarencele castigasera cu 29-26. Tragerea la sorti a meciurilor din optimile de finala va avea loc maine la Viena. Pe langa Tomis, in urne se vor afla inca trei echipe romanesti: Dunarea Braila (Challenge Cup), "U" Cluj si Rulmentul Brasov (Cupa Cupelor).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.