Lotul echipei reprezentative, deja calificata la Euro 2008, se va reuni astazi, la ora 12:00, la Centrul National de la Mogosoaia, pentru meciurile cu Bulgaria (17 noiembrie la Sofia) si cu Albania (21 noiembrie la Bucuresti).

Dupa ce a r
Lotul echipei reprezentative, deja calificata la Euro 2008, se va reuni astazi, la ora 12:00, la Centrul National de la Mogosoaia, pentru meciurile cu Bulgaria (17 noiembrie la Sofia) si cu Albania (21 noiembrie la Bucuresti).

Dupa ce a renuntat vineri la Cosmin Contra si la Laurentiu Rosu, selectionerul Victor Piturca a anuntat aseara, dupa meciul Dinamo - Rapid, numele jucatorilor din campionatul intern, care vor completa lotul pentru ultimele partide din preliminariile "europenelor" din Austria si Elvetia.


ABSENTE. Din cauza programului competitional incarcat din acest week-end, la reunirea de astazi, pe langa fotbalistii convocati din Liga 1 se vor prezenta inca zece jucatori legitimati la cluburi din strainatate: George Ogararu (Ajax), Gabriel Tamas si Daniel Niculae (ambii de la Auxerre), Cristian Chivu (Inter Milano), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Paul Codrea (Siena), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova), Florentin Petre (TSKA Sofia), Adrian Mutu (Fiorentina) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart). Ceilalti "stranieri" vor face jonctiunea cu colegii lor direct in cantonamentul de la Mogosoaia in cursul zilei de astazi, spre seara. Nationala lui Victor Piturca va pleca joi spre Sofia, la ora 17:00, de pe Aeroportul Otopeni, urmand sa revina in tara sambata, imediat dupa meciul cu Bulgaria, programat de la ora 18:00 pe Stadionul "Vasil Levski". Confruntarea cu Albania, ultima pentru tricolori din aceste preliminarii, va avea loc miercuri, 21 noiembrie, de la ora 18:00, pe Stadionul "Lia Manoliu".


SALARIU. Obtinerea calificarii inainte de termen i-a impresionat pe conducatorii FRF, care au anuntat deja ca salariile tehnicienilor vor fi marite in curand. "Vom imbunatati contractul lui Piturca. Dupa aceste doua meciuri, cu Bulgaria si Albania, ne vom aseza la masa negocierilor pentru a ajunge la un numitor comun cu selectionerul ca sa continue, oricum continua, dar in conditii mai avantajoase pentru el si pentru staff. Vrem sa marim consistent salariile lui Piti si ale staff-ului sau", a declarat directorul general al forului de la Casa Fotbalului, Ionut Lupescu.


AdversariSelectionerul Bulgariei, Dimitar Penev, a convocat 20 de jucatori pentru meciurile cu Romania si Slovenia. El nu va putea conta pe atacantul formatiei engleze Manchester City, Valeri Bojinov, si pe Svetoslav Todorov de la Charlton Athletic, ambii accidentati. Iata lotul bulgar: Ivankov (Kayserispor), I. Petrov (TSKA Sofia) - portari; Iliev, Tuncev, Todorov (toti trei de la TSKA Sofia), Tomasici, Vagner, Milanov (toti trei de la Levski Sofia), Zanev (Celta Vigo) - fundasi; S. Petrov (Aston Villa), S. Anghelov (Energie Cottbus), Telkiyski, Iovov (ambii de la Levski Sofia), Iankov (Hanovra), Georgiev (MSV Duisburg), Dafchev (Lokomotiv Sofia) - mijlocasi; Berbatov (Tottenham), M. Petrov (Manchester City), Dimitrov (TSKA Sofia), Lazarov (Slavia Sofia).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.