Preotul Ion Gologan, de la biserica "Cuvioasa Parascheva" din Galati, se va ruga pentru ca formatia FC Vaslui sa ajunga in cupele europene in sezonul viitor, dupa ce un oficial al acestui club i-a inapoiat o suma mare de bani pe care preotul o pierdu
Preotul Ion Gologan, de la biserica "Cuvioasa Parascheva" din Galati, se va ruga pentru ca formatia FC Vaslui sa ajunga in cupele europene in sezonul viitor, dupa ce un oficial al acestui club i-a inapoiat o suma mare de bani pe care preotul o pierduse intr-o benzinarie din Buzau. MIRACOL. Dupa partida Pandurii Targu Jiu - FC Vaslui, disputata vineri, in etapa a XV-a a Ligii I, fostul arbitru international Ioan Danciu si directorul sportiv al FC Vaslui, Catalin Popa, se indreptau cu o masina spre Vaslui. In drumul lor, ei au gasit intr-o benzinarie din zona Buzaului o borseta ce continea o suma foarte mare de bani. Cei doi au descoperit ca posesorul borsetei era Ion Gologan, preot paroh la o biserica din Galati, si s-au grabit sa vina in ajutorul bisericii, ajutandu-l pe proprietarul banilor sa intre in posesia acestora. In schimbul gestului lor, preotul s-a aratat dispus sa-i ajute pe oamenii de fotbal, singura dorinta manifestata de directorul sportiv al FC Vaslui fiind aceea ca preotul sa se roage pentru ca echipa pregatita de Dorinel Munteanu, acum pe locul sase in clasamentul Ligii I, sa reuseasca o calificare in cupele europene la finalul acestui sezon.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.