Un pachet de actiuni, reprezentand 20% din capitalul companiei de asigurari Asirom, si-a schimbat proprietarul ieri, pentru 98,2 mil. lei, printr-o tranzactie speciala pe Rasdaq. Transferul celor 130,94 mil. titluri, reprezentand 20,17% din capitalul
Un pachet de actiuni, reprezentand 20% din capitalul companiei de asigurari Asirom, si-a schimbat proprietarul ieri, pentru 98,2 mil. lei, printr-o tranzactie speciala pe Rasdaq. Transferul celor 130,94 mil. titluri, reprezentand 20,17% din capitalul Asirom, a avut loc in sedinta de ieri, la un pret de 0,75 lei pe unitate, cu 3,85% sub cotatia de referinta. Pachetul este de aceeasi dimensiune ca participatia Interagro la asigurator. Pe piata reglementata, titlurile Asirom erau vandute la 0,8 lei pe unitate, in crestere cu 2,56% fata de pretul cu care au inchis sedinta de marti. Asirom este al doilea jucator pe piata locala a asigurarilor dupa volumul primelor brute subscrise in 2006. Asirom a obtinut, in primul semestru, venituri totale din prime brute subscrise de 337,12 mil. lei, in crestere cu 0,84% fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.