Plus a inaugurat cel de-al 48-lea magazin de tip discount din reteaua sa la Campulung Moldovenesc. Noul magazin are o suprafata aproximativa de 1.380 mp, dintre care 1.080 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinul este o constructi
Plus a inaugurat cel de-al 48-lea magazin de tip discount din reteaua sa la Campulung Moldovenesc. Noul magazin are o suprafata aproximativa de 1.380 mp, dintre care 1.080 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip "freestander", care respecta un format standard.
"Magazinul Plus de la Campulung Moldovenesc este prima noastra deschidere din judetul Suceava, urmand ca din primavara anului viitor sa deschidem un al doilea magazin in acest judet" , a declarat Uwe Klostermann, director general Plus Discount Romania.
Sortimentul magazinului Plus include atat articole marca Plus, cat si articole premium, in total o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe, carne in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale), cat si produse nealimentare tip 2, (articole de uz casnic, electrice si electrocasnice). Prezenta retelei Plus la Campulung Moldovenesc se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.